Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2011

gossip girl: season 3 finale, season 4 beginning

εκεί που νομίζεις ότι πραγματικά τα έχεις δει όλα και δεν μπορεί να συμβεί τίποτα λιγότερο ή περισσότερο διεστραμμένο από το να κάνουν σεξ δυο μέχρι πρότινος κολλητοί (ο νταν και η βανέσα είναι αυτοί) φτάνει ο τρίτος κύκλος στο τέλος του και σε αφήνει μαλάκα as in μαλάκα με μ κεφαλαίο.
μην το διαβάσεις εάν δεν το έχεις δει και έχεις σκοπό να το δεις γιατί έχει μέσα τα πάντα.
το πρώτο σοκ σου έρχεται με την επιστροφή της υπερμαλακισμένης τζωρτζίνας με πλατινέ κακίστης ποιότητας περούκα η οποία στις ρίζες φαίνεται πιο ραμμένη απ' ότι τραβελιού στην φυλής ή στην συγγρού, αλήθεια έχω χάσει τα ίχνη τους πια.
σαν να μην έφτανε αυτή η πολύ κακή επιλογή σαντρέ απόχρωσης, εμφανίζετε για να κάνει αυτοπροσώπως ντιλίβερι στο απόλυτο θύμα πανηλίθιο νταν (τζάμπα του είχα αφιερώσει κάποτε ένα ολόκληρο ποστ) ένα μωρό. ναι καλά διάβασες, εμφανίζετε με την κοιλιά τούρλα, φορώντας ένα αηδιαστικό λαμέ μπλουζάκι και λέει στον νταν στα καλά του καθουμένου ότι κοιτά να δεις αυτό το μωρό είναι δικό σου.
να και το μωρό αν δεν με πιστεύεις:ο mylo είναι αυτός να σας συστήσω. ο πανηλίθιος νταν χωρίς κανέναν δισταγμό και χωρίς κανένα τεστ πατρότητας αποφασίζει ότι έτσι θα ζήσει την ζωή του από 'δω και πέρα, όντας πατέρας δηλαδή ενός μωρού που εμφανίστηκε ξαφνικά στην ζωή του από μια κοπέλα που στις δυο προηγούμενες σεζόν μας είχε δώσει άλλο νόημα στην έννοια "παθολογικός ψεύτης".
και για να τελειώνουμε με αυτό το ζευγάρι της συμφοράς, το φουλ έξτρα σποιλερ είναι πως η τζωρτζίνα αποφασίζει να κοινοποιήσει στην οικογένεια του ότι ο νταν είναι πια πατέρας και τους εμφανίζει το μωρό μια ωραία πρωία στο διαμέρισμα της λίλη. εκεί τους δίνει τα αποτελέσματα ενός τεστ πατρότητας που εκείνη έκανε από μόνη της, χωρίς ο νταν να το ξέρει, ή έστω να έχει δώσει αίμα (λέω εγώ τώρα κάτι υπερβολικό) και αφού μιλάνε με τον γιατρό που το έχει υπογράψει, ο νταν απόλυτα πεπεισμένος ότι η τζωρτζίνα λέει αλήθεια, υπογράφει το πιστοποιητικό γεννήσεως του μικρού mylo. η καλή τζωρτζίνα σαν αντάλλαγμα για την καλή του συμπεριφορά, μαζεύει τις βαλίτσες της και εξαφανίζετε έτσι όπως εμφανίστηκε, οκ λίγα κιλά ελαφρύτερη, αφήνοντας τον νταν να κοιμάται νηφάλιος με τον mylo στο κρεβάτι και ένα post it στην εξώπορτα λέγοντας πως "stressed out... gone to spa...".

στην διάρκεια του τελευταίου επεισοδίου του τρίτου κύκλου, ο τσακ δίνει τελεσίγραφο αγάπης στην μπλερ να τον συναντήσει στις εφτά και ένα ακριβώς στην κορφή του empire state building ακριβώς όπως είχε γίνει και στο an affair to remember (ναι! ήθελε να το κάνει τόσο ρομαντικό) αλλά η μπλερ αντιστέκεται με κάθε πιθανό τρόπο και φυσικά ενάντια στην καρδία της που της λέει να τρέξει μέχρι εκεί. τελικά αυτό κάνει μόνο που αυτός πια δεν είναι εκεί.
αν αναρωτιέσαι που είναι να σου πω ότι βρίσκετε στο λοφτ του και την στιγμή που μιλάμε παίρνει την παρθενιά της μικρής τζένη χαμφρι σαν να είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο. η μπλερ που φτάνει τελικά καταϊδρωμένη στην κορφούλα του empire state βρίσκει εκεί ένα αρχίδι και ένα μπουκέτο ροζ πεόνιες στα σκουπίδια, καταλαβαίνει ότι άργησε (μεταξύ μας το ψιλοήξερε ότι θα αργήσει όταν έσπασαν τα νερά της ντορότα και έπρεπε να την τρέξει στο μαιευτήριο) και πηγαίνει με την πεόνια που μαζεύει από τα σκουπίδια, να τον βρει στο λοφτ. αυτός ευτυχώς έχει μόλις τελειώσει να μαρκαλάει την τζένη και φυσικά όταν εμφανίζετε η μπλερ στο λοφτ (να πούμε σ' αυτό το σημείο ότι κουδούνια δεν έχουν στο απερ ιστ σαιντ και ότι όποιος θέλει εμφανίζετε ότι ώρα θέλει στο σπίτι όποιου θέλει) τα χάνει. βρίσκει όμως γρήγορα το κοντρόλ του γιατί είναι ο τσακ μπας (εδώ στην φώτο με την πεόνια)και το πιο λογικό που βρίσκει να κάνει σ' αυτή την περίπτωση είναι να κάνει στην μπλερ μια πρόταση... που δεν θα μάθουμε ποτέ τι πρόταση είναι γιατί σε ένα παράλληλο σύμπαν η τζένη έχει βαλαντώσει στο κλάμα, ιδού και το φωτογραφικό ρεπορτάζ,και ξερνάει στον αδελφό της ότι ο κακός κακός τσακ μπας της χάλασε το λουλούδι. αυτός σαν καλός μεγάλος μαλάκας, ε αδελφός ήθελα να πω, βρίσκει τον τσακ και του ρίχνει ένα μπουκέτο στο τσακ λίγο πριν κάνει την πρόταση στην μπλερ. εκεί η μπλερ καταλαβαίνει τι έχει γίνει και διώχνει την τζένη από την νέα υόρκη (!!!!!!) υποδεικνύοντας της κιόλας να μην ξαναπατήσει το πόδι της "in the island". αλλά αυτό δεν είναι και πολύ νέο γιατί την τζένη έχει προλάβει να την διώξει και ο μπαμπάς της από το μανχάταν γιατί βαρέθηκαν όλοι τις μαλακίες της και την στέλνουν στην μάνα της. το μόνο παρήγορο δηλαδή που συμβαίνει είναι ότι στην τέταρτη σεζόν θα απαλλαγούμε από το μαλακισμένο.
στο θέμα μας όμως... η μπλερ μετά το βατερλό αποφασίζει να πάει να ξεσκίσει όλα τα μαγαζιά στο παρίσι και μαζί της φυσικά κουβαλάει και το άλλο παρλιακό την σερινα. η οποία σερινα αφού μας έχει πρήξει τα ούμπαλα με τον μαλάκα τον μπαμπά της (ένας μαλάκας είναι που by the way τον παίζει ο αδελφός του alec baldwin for crying out loud) αποφασίζει να χωρίσει τον νειτ αφού φιλήσει πρώτα τον νταν. ναι ναι! πάλι τα ίδια.
και μετά αποφασίζουν να περάσουν το καλοκαίρι στο παρίσι. έτσι απλά!
στην ίδια λογική, ο τσακ αποφασίζει να περάσει το καλοκαίρι στην πράγα και εκεί που βγαίνει ντίρλα από ένα μπαρ, σε ένα σκοτεινό και βρώμικο στενό, του την πέφτουν δυο τύποι και του κλέβουν απ' όλα τα δισεκατομμύρια που έχει, το δαχτυλίδι που είχε σκοπό να δώσει στην μπλερ. φυσικά αντιστέκεται σ' αυτή την κλεψιά, και κάπου εκεί τρώει μια σφαίρα για σουβενίρ.
μέσα σε μια παραζάλη βλέπουμε μια ξανθιά κοπέλα να προσπαθεί να τον κάνει καλά, συμπεραίνουμε ότι είναι μάλλον γιατρός από την ευκολία που του έβγαλε την σφαίρα και τον βλέπουμε να ξυπνάει σε ένα σπίτι, σε ένα δωμάτιο καλύτερα που έχει χιλιάδες τοποθετήσεις προϊόντων σε μια ακατάληπτη γλώσσα και ένα βιβλίο βιογραφικό για την ζωή του βασιλιά χένρι. και έτσι αποφασίζει να γίνει ροκαμπιλάς στα ρούχα και να συστηθεί στην κοπέλα, που μέχρι το τέλος του πρώτου επεισοδίου του τέταρτου κύκλου δεν ξέρουμε το όνομα της, ως χένρι, και να πάνε μαζί μ' αυτή, μάντεψε που? στο παρίσι!
αυτός. αυτή. ένα τζιν πουκάμισο και μια μαγκούρα.
xoxo

2 σχόλια:

 1. Μια χαρά τα είπες όλα σε ένα ποστ, να ενημερωθώ κι εγώ που το έκοψα οικειοθελώς από τα μέσα του τρίτου κύκλου. Κι αυτό, γιατί δεν άντεξα τη χιλιοστή επανασύνδεση Μπλερ-Τσακ, τη βλακεία του χαζοπούτανου Σερίνα, τη μουσκαριά του Νταν, το μισητό απολειφάδι Τζένι και τη φτωχία πλην χώνομαι παντου κα σε όλους Βανέσα.
  Απ'ότι βλέπω δεν έχασα και πολλά, τα ίδια και χειρότερα γίνονται.

  Κρίμα που χάνω τα ντυσίματα, αλλά 40' την εβδομάδα ήταν πολλά για την πάρτη τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. α δεν εχασες τιποτα φιλη οπως τα λες ειναι, το μονο καλο ειναι οτι επιτελους ξαποστειλανε την τζενη και ετσι εμεινε το πεδιο ελευθερο να βρουμε τον επομενο μισητο υποψηφιο, μαλλον στην βανεσα θα πεσει ο κληρος, το βλεπω εγω!!
  καλα, μεταξυ μας, εγω για επανασυνδεσεις μπλερ και τσακ ψοφαω, δεν χορταινω, αλλα ετσι οπως τα κανανε, θα αργησουμε πολυ να ξαναδουμε.
  τα ρουχα οντως τα εχασες, γιατι πρεπει να σου πω οτι ολες οι εμφανισεις στο Παρισι ηταν τουλαχιστον οσκαρικες. ασε ασε τι να σου λεω. μωρ λες να κανω ενα ποστ μονο για τα ρουχα που φορεσανε στο Παρισι??
  μπορει for your eyes only.
  τα φιλια μου στον Που

  ΑπάντησηΔιαγραφή