Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Αυγουστος

εσύ που έχεις ορκιστεί να μην ασχοληθείς με τον υπολογιστή στις διακοπές σου μάλλον δεν θα διαβάσεις σε πραγματικό χρόνο αυτό το ποστ. κάπως έτσι είχα πει κι εγώ αλλά να που είμαι τελικά σε μια καφετερία στην πλατεία του χωριού που απ' ότι καταλαβαίνω την τρέχουν κάτι 15χρονα?? κάπου εκεί. τέλος πάντων οι μέρες στο χωριό κυλάνε ήσυχα και ήρεμα, με πολλές ώρες στην παραλία και τελεία. εκτός από την παραλία δεν υπάρχει απολύτως τίποτα άλλο να κάνεις και έτσι η καφετέρια με το ίντερνετ στην πλατεία του χωριού ξαφνικά μοιάζει σαν την απόλυτη όαση μες το κατακαλόκαιρο.
σε αντίθεση με πέρυσι, το φέτος με βρίσκει σαφέστατα πιο μαυρισμένη και με λιγότερα άγχη σχετικά με τον καρκίνο του δέρματος μετά από πολύωρη έκθεση στον ήλιο. ανακάλυψα ξανά την χαρά του να κάνεις μπάνιο με στρώμα και πραγματικά απορώ τι έκανα τόσα καλοκαίρια χωρίς αυτό.
η παραλία της καλόγριας κατακλύζεται καθημερινά από χιλιάδες Γερμανούς τουρίστες οι οποίοι έχουν τις εξής παραξενιές: τα αγόρια φοράνε το μποξεράκι τους κάτω από το μαγιό (όλα!) και τα κορίτσια αντίθετα με αυτό που εμείς οι μεσογειακές νομίζουμε και ενίοτε φθονούμε, δεν έχουν καθόλου μα καθόλου ωραία σώματα. πράγμα αρκετά στενάχωρο αν σκεφτείς ότι μιλάμε για παιδιά περίπου 15 με 16 χρόνων. τέλος πάντων. επίσης όλα προτιμάνε να τρέχουν σαν τα παλαβά πάνω στην καυτή άμμο και να αναπαριστούν σκηνές που θα ζήλευε κάθε αναστενάρης στα πανηγύρι του αϊ Γιώργη από το να φορέσουν τις σαγιονάρες τους μέχρι την ακτή. ένα καθόλα ευχάριστο και σπαρταριστό θέαμα για όλους τους υπόλοιπους λουόμενους που δεν έχουν με κάτι καλύτερο να ασχοληθούν στην παραλία. myself included.
κατά τα άλλα μου μένει μια ακόμα εβδομάδα άδεια και πραγματικά είμαι έξαλλη με το γεγονός ότι δουλεύουμε 350 μέρες τον χρόνο για να καταφέρουμε να κάνουμε διακοπές τις εναπομείνασες 15, όλα αυτά στις τρυφερές ηλικίες των 30 πάρα κάτι χρόνια.
αυτά τα ολίγα. βλέπω τους απέναντι να με κοιτάνε με πραγματικό μίσος που έχω κατσικωθεί στον υπολογιστή τόση ώρα.
χρωστάω ποστ από το ταξίδι στο Παρίσι, όπου πήγα καλεσμένη της Oriflame και εκτός του ότι πέρασα τέλεια, γνώρισα και την Monica Bellucci. Ναι όπως καταλαβαίνεις έχω να γράψω άπειρα πράγματα για αυτό.
καλό υπόλοιπο διακοπών.

1 σχόλιο: