Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

flirting sucks

αν ήμουν single θα βαριόμουν αφόρητα την ζωή μου και το όλο ανύπαρκτο πλέον flirting. μιλάμε η κατάσταση είναι εντελώς τραγική. ίσως ακόμα πιο τραγική από τότε που έχω να βρεθώ σε μπαρ ή σε εξωτερικό χώρο για γκομενισμό [ποτέ μεταξύ μας δεν το έκανα αυτό, αλλά εννοώ να βρεθώ σε εξωτερικό χώρο και να παίζει το μάτι μου].
κοίτα τώρα είναι και ένας λόγος παραπάνω να προστεθεί στην ανικανότητα των ανδρών να στην πέσουν σαν να είναι κάτι εντελώς φυσιολογικό. μια φυσιολογική εξέλιξη του με βλέπεις, σε βλέπω, με βλέπεις, σε βλέπω... που πλέον καταλήγει με μαθηματική ακρίβεια... στο πουθενά ενώ η φυσική του κατάληξη θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον σε ένα ραντεβού αν όχι κατευθείαν στο κρεβάτι. βέβαια όπως έλεγα και πιο πριν, οι άνδρες που ως γνωστόν βαριούνται την ζωή τους έχουν να πατήσουν και στην κρίση-ανεργία και σου λέει που να την τρέχω τώρα για ραντεβού και ποτά με ένα 5ευρώ στην τσέπη, ενώ ως γνωστόν οι γυναίκες είναι τρελά χαρούμενες και με μια βόλτα που θα καταλήξει σε μια πλατεία με μπύρα από το περίπτερο ΑΝ η παρέα είναι ενδιαφέρουσα και αξίζει τον κόπο να φας τον ψόφο και να το παίζεις 14ων με την μπύρα στο χέρι και το δεκάποντο. oh well.
αγόρια, μπείτε στο ψητό επιτέλους, grow up και διεκδικήστε ότι αγαπάτε, μόνο έτσι θα γίνει δικό σας.
άντε γιατί μας έχει φάει η μαλακία.

9 σχόλια:

  1. Από τη μία δεν το έχεις κάνει ποτέ να βγεις εξω για γκομενισμό, αλλά κατακρίνεις όσους δεν τη πέφτουν αβερτα. Και γιατί παρακαλώ δεν πας εσύ να την πέσεις αφού ο αλλος δεν κανει την πρωτη κίνηση; Αφού είναι ολα τοσο ανετα κι ευκολα γιατι κυριες μου δεν πατε να κανετε καμακι και καθεστε και περιμενετε; Τι διαφορετικο εχετε απ ολους αυτους τους ξενερωτους που" δεν τη πεφτουν πια";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μαλλον σε λαθος μερη πας..anyway παρολο που σηκωνει πολυ κουβεντα οτι λες ειδικα αυτό που λες για τους αντρες που βαριουνται τη ζωή τους,Ας υποθεσουμε οτι ισχυει λοιπόν αυτός ο ισχυρισμός(που δεν ισχυει ουτε για τους ανδρες ουτς για τις γυναικες στο μεγαλυτερο ποσοστο)η ευθυνη δε βαραινει και το εταιρο φυλο για τη βαρεμαρα αυτή;και τουμπαλιν βεβαια αυτη η ερωτηση..

    και αλλα και αλλα πολλα θα σου ελεγα..
    καλη χρονια να χεις..και που σαι..στο ξαναλεω..αλλαξε μερη που πας.
    bye!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κοίτα @artistz αυτή η κουβέντα φαίνεται να έχει τρομερό ενδιαφέρον για τον εξής λόγο: η δυο κοπέλες που σχολίασαν ακριβώς από πάνω σου, εγώ που το έγραψα και κανά δυο άλλες στο twitter, δηλάδη 5 γυναίκες συμφώνησαν μαζί μου με ένθερμό τρόπο. βάλε και έναν άνδρα που με έκανε RT τύπου συμφωνώ. όλα αυτά στα λεω για να σου πω ότι μάλλον είσαι ο μόνος εκεί έξω που πιστεύει ότι πραγματικά υπάρχει αυτό που λέμε flirt κάπου εκεί έξω ή είσαι ο μόνος που έχει ανακαλύψει αυτό το "κάπου εκεί έξω που γίνεται flirt" γεγονός που μας φέρνει μόνο σε ένα συμπέρασμα: ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΑΔΕΛΦΕ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ.
    επίσης sad but true εγώ δεν ψάχνομαι ;-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εχμ... @Μανώλη θα έλεγα ότι αυτό που δεν έχουμε όπως λες διαφορετικό από εσάς είναι a pair of balls για να το πω αγγλιστί μπας και φανεί λιγότερο κομψό. βέβαια, οι απόψεις διιστανταί για αυτό τελευταία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το flirt ψαχνεσαι δε ψαχνεσαι είναι κάτι που είναι μέσα μας-το να φλερτάρεις με εναν άνθρωπο δεν είναι απαραιτήτως κακό αν μέσα σου ξέρεις πως είσαι.
    Υπάρχει βέβαια και κάτι άλλο..την επιβεβαίωση όλοι/ες την επιδιώκουν.πως την επιδιώκουν είναι το θέμα.
    Μπορεί λοιπόν να μη ψάχνεσαι αλλά κρίνοντας απο αυτό που διαβάζω μία μικρή επιβεβαίωση την αναζητάς.και καλά κάνεις.

    Δεν υπάρχουν μέρη μυστικά..αλλά αν θες μία μικρή βοήθεια στους πρόποδες του φιλοπάππου έχει καλά μέρη(και δεν αναφέρομαι στο θησείο βέβαια).

    καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. σωστό!! την επιβεβαιώση όλοι την θέλουμε, οι γυναίκες ένα τσικ περισσότερο νομίζω @artistz αν συμπεριλάβεις άλλωστε και το γεγονός ότι οι γυναίκες ντυνόμαστε περισσότερο για τις άλλες γυναίκες, παρά για τους άνδρες, τότε είσαι 100% μέσα.
    καλημερούδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή