Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Gossip Girl season 05 episode 11

σήμερα θα γράψω πολλά ποστς οπότε δέστε την ζώνη σας, βαρέστε και καμία παραίτηση άμα λάχει, γιατί έχω πολύ υλικό λέμε.
[προσοχή, σχετικά με την παραίτηση ουδέν λάθος αναγνωρίζεται μετά την αποχώρηση από το ταμείο. ξεκαθαρίζω.]

λοιπόν ποστ νούμερο 1. Gossip Girl mofo και όποιος δεν γουστάρει το κλείνει επί τόπου γιατί θα πέσε πολύ φτυάρι και πολύ spoiler επίσης.

αυτό το ρημάδι το ενδέκατο επεισόδιο του πέμπτου κύκλου το περίμενα πως και πως. ίσως όσο δεν έχω περιμένει άλλο επεισόδιο άλλης σειρά ποτέ. βέβαια, τώρα που σχεδόν τελειώνω τον τέταρτο κύκλο Californication και θα πρέπει να βλέπω τον πέμπτο παράλληλα με Αμερική δεν ξέρω αν θα μπορώ να ισχυριστώ το ίδιο.
τέλος πάντων, Gossip Girl σχολιάζουμε σήμερα. το δέκατο επεισόδιο ανέβηκε κάποια στιγμή μέσα στα Χριστούγεννα και το ενδέκατο έπρεπε να το περιμένουμε μέχρι τις 16 Ιανουαρίου, καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό αγαπημένη φαν έτσι δεν είναι? ειδικά από την στιγμή που το δέκατο είχε τελειώσει με τον πιο γαμάτο-γάματα τρόπο στην ιστορία των χριστουγεννιάτικων διακοπών.
τι το 'θέλα?!
πόσο μαλακία ήταν θα σε αφήσω να το κρίνεις και η ίδια αν θέλεις να συνεχίσεις να διαβάζεις παρακάτω. ή στα σχόλια αν το είδες.

καταρχάς ο Νταν πρέπει όπως και δήποτε να κάνει κάτι με τα μαλλιά του [hint: λέγεται "κούρεμα" ή/και κλάδεμα] γιατί έχει πάψει να θυμίζει άνθρωπο, πόσο μάλλον το αγόρι που κάποτε αγάπησα. αυτονόητα, πλέον, ΝΟΤ. επίσης πρέπει να σταματήσει να το παίζει θύμα και ο κακομοιρούλης της υπόθεσης γιατί μας τα έχει ζαλίσει.
και να αποφασίσει τελικά πια γουστάρει: την Μπλερ ή την Σερινα?
φυσικά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ως προς το ποια θα έπρεπε [ναι αυτό το μπλογκ τάσσεται φανατικά υπέρ της Μπλερ! όποιος έχει κάτι να πει επ' αυτού καλύτερα να σωπάσει για πάντα].
λοιπόν στο ζουμί, δέκατο επεισόδιο η Μπλερ και ο Τσακ επιτέλους λένε σ' αγαπώ, μ' αγαπάς τι θα γίνει με μας, και εκεί που πάμε να πιστέψουμε ότι θα δέσει τελικά το γλυκό και θα μας αφήσουν στην μιζέρια μας, γκρεμοτσακίζονται σε τροχαίο με την λιμουζίνα τους, φυσικά, και στο νοσοκομείο μαθαίνουμε [στο ενδέκατο πλέον επεισόδιο καθώς το δέκατο σταματάει εκεί ακριβώς που η Λιλι υπονοεί πως ίσως ο Τσακ και να μην τα καταφέρει τελικά... drum roll at it's best] πως τελικά και οι δυο τους τα κατάφεραν αλλά το μωρό της Μπλερ όχι. οπότε πάει αυτό το μυστήριο τρένο για το ποιος είναι ο πατέρας και συνεχίζουμε να βλέπουμε την Μπλερ να φοράει φανταστικά ρούχα γιατί με την "εγκυμοσύνη" την ντύνανε σαν τσουβάλι με πατάτες. οτ κουτούρ μεν. τσουβάλι με πατάτες δε.
η Μπλερ μας στιλάτη πάντα ακόμα και με την ποδιά σημαία του Greys Anatomy, με βελούδινη ρόμπα, αφού μαθαίνει ότι έχασε το μωρό, τελευταία της νότα λογικής είναι να ζήσει ο Τσακ και αφού οι γιατροί δεν της δίνουν πολλά περιθώρια για αυτό, τι είναι το πιο λογικό που μπορεί να κάνει? να πάει να προσευχηθεί.
και κάπου εκεί αρχίζει η επιστημονική φαντασία και τελειώνει η πραγματικά φαντασία.
και αρχίζει ο εμετούλης.
κανονικά νομίζεις ότι θα κάνει συμφωνία με τον διάβολο, αλλά που τέτοια τύχη?! αρχίζει να προσεύχεται και μάλιστα υπόσχεται στο υπερπέραν ότι άμα γίνει καλά ο Τσακ, αυτή θα τηρήσει την υπόσχεση της να παντρευτεί τον μαλακοΓάλλο. έτσι για να τυρρανάει εμένα το έκανε. ως δια μαγείας εκείνη την ώρα εμφανίζεται μια νοσοκόμα η οποία την ενημερώνει πως ο κύριος Μπας επιθυμεί να την δει. μπίνγκο.
από τότε η Μπλερ ξαφνικά γίνεται Ελένη Λουκά και προσπαθεί να κρατήσει την υπόσχεση της να μείνει μακριά από τον Τσακ καθώς πιστεύει ότι εκείνη είναι η πηγή του κακού για ότι συνέβη, και πως αν είναι μαζί, ότι πάθει ο Τσακ οποιαδήποτε στιγμή στην ζωή του, θα φταίει αυτή. ξέρω τι λέξη σου έρχεται στο μυαλό, μια είναι και λέγετε: ΤΡΕΛΕΣ.

κάπου μέσα σ' όλη την παραζάλη της πρόβας του νυφικού στην οποία εμφανίζεται και το κοριτσάκι από το The Ring, εεε συγνώμη, εννοώ η Βερα Γουανγκ,
και τα μυστικά ραντεβού της Μπλερ και του Νταν, γιατί φυσικά ο Νταν είναι ο μόνος που ξέρει για τον όρκο που έδωσε η Μπλερ και την τρέχει σε εκκλησίες και εξομολογητήρια να βρει την άκρη της με τον θεό, ο Τσακ με τον μαλακοΓάλλο πιστεύουν ότι η Μπλερ τους απατάει και τους δυο με τον Νταν και εκεί που πάνε να δημιουργήσουν μεγάλο σκάνδαλο, μεγάλο σκάνδαλο να σκάσει και εμάς λίγο το χειλάκι μας, μπαίνει στην μέση η Σερινα η οποία λέει τι άλλο? ότι εκείνη βγαίνει ΞΑΝΑ με τον Νταν και στην ουσία η Μπλερ τους κάνει πλάτες. αν υποψιαστώ ότι θα περάσω άλλη μια σεζόν με αυτούς τους δυο κουλούς να προσποιούνται ότι κάνουν σεξ θα τις κόψω.

τέλος πάντων, άκρη δεν βγήκε, ο Τσακ έξαλλος που δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει, η Μπλερ στην κοσμάρα της που θέλει τον Τσακ αλλά δεν μπορεί να είναι μαζί του γιατί ο κακός θεούλης θα τους τιμωρήσει, ο Γάλλος, καλά κοσμάρα νούμερο δυο, και για τους άλλους ποιος νοιάζεται βασικά.
τέλος, αυτό το επεισόδιο δεν είχε ούτε μια ατάκα από το Gossip Girl γιατί υποτίθεται ότι η Νέα Υόρκη και το απερ ιστ σαιντ την έχουν κάνει πέρα και δεν την παίζουν πια.
αλλά στο τέλος μας το πετάει το xo xo και μας κλείνει πονηρά το μάτι.
εμετούλης mode ON.

σε περίπτωση που νομίζεις ότι δεν θα το ξαναδώ κάνεις μεγάλο λάθος. δεν σου έχω πει ότι είμαι μεγάλη μαζόχα? α κακώς!

ΥΓ ξέχασα να σου πω το υπεραστείο που ειπώθηκε: η Τζένη είναι στο Λονδίνο και σπουδάζει μόδα και κάνει παρέα με την Alexa Chung.

5 σχόλια:

  1. Και βλεπω ξαφνικα τη Vera Wang, και καπακι την Patricia. Ε, λεω, ως εδω το παρακανανε.
    Για να μην πω για την τρελα που δερνει την Blair. Μα καλα sex δεν κανουν με τον φλωρο?
    Και μετα ερχεται η Serena που ξαναεγινε παιδουλα και επεσε ξανα στον ερωτα του Dan. Jesus.
    No comment για Jenny.
    Ασχετο αλλα ο Rufus για ποσο ακομα θα ειναι μαλακας? Δεν του παει.

    ΥΓ.Ποσο πιο ωραια ηταν ολα στην πρωτη Season?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "ΠΟΣΟ πια ωραία ήταν όλα στην πρώτη Season" YES SISTAH πόσο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν έχω δει από ένα σημείο και μετά, αλλά μετά από αυτό το επεισόδιο βούιξε το τουίτερ και τα σάιτς, οπότε καλώς ή κακώς, έμαθα για το νέο κάλο που φύτεψαν οι σεναριογράφοι-αετοί στο κεφαλάκι της Μπλερ. Αν το συνεχίσουν έτσι και μείνουν τόσο χαμηλά τα νούμερα, δεν θα υπάρξει άλλη σεζόν...... Αλλά ο λόγος του σχολίου είναι άλλος. Ακριβώς επειδή τασσόμεθα υπέρ της Μπλερ, δεν είναι δυνατόν η θεά να είναι με τον Νταν. Αυτόν τον Νταν. Με αυτό το μαλλί. ΑΥΤΟ-ΤΟ-ΜΑΛΛΙ. Χίλιες φορές να την ξαναδώ με τον Νέιτ, παρά με τον Νταν. (Τρόπος του λέγειν... Τσακ και μόνο Τσακ!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βουιξαν ε; Καλα δεν εχω διαβασει τιποτα παρα μονο εχω δει να αναπαραγεται απο παντου η γνωστη εικονα της Μπλερ ως runnaway bride με το vera wang οποτε δεν ειχα ιδεα τι θα συναντησω. Καταλαβαινεις το σοκ. Δεν μπορω να πω οτι περιμενω την Δευτερα με τοση ανυπομονησια πια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. tha uparxei alli season meta tin 5????kai episis apo pou mporoume na katevasoume ta episodeia tis season 5????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή