Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

for fucks sake δηλαδη

κοίταξε, να σου πω κάτι? είναι Σάββατο και εγώ έχω ξυπνήσει με διάθεση για γρίνα.
και αυτό ακριβώς θα κάνω. έχω και θέμα.
σε λίγες μέρες κυκλοφορεί ένα περιοδικό σχετικό με τατουάζ, international τίτλος, μακάρι [ευχόμασταν όλοι] να πάει εξίσου καλά και με το εξωτερικό. παράτολμο βήμα αν ρωτάς την ταπεινή πλην τίμια γνώμη μου, αφενός γιατί όλα τα περιοδικά πάνε κατά διαόλου με μαθηματική ακρίβεια, αφετέρου γιατί δεν είμαστε ούτε Μαϊάμι, ούτε Λονδίνο για να υπάρχει τόσο μεγάλο αγοραστικό κοινό, και κοινό γενικότερα που να ενδιαφέρετε για τα τατουάζ τόσο όσο να δίνει τον μήνα 3,90 για να αγοράσει ένα περιοδικό, στο οποίο περίπου στο έκτο τεύχος τα θέματα καθώς επίσης και οι artists θα έχουν στερέψει.
τέλος πάντων.
κάποιος καλώς κατά την γνώμη του πήρε την απόφαση να το κάνει και το κάνει και μαγκιά του. και όταν το άκουσα ήμουν αρκετά αισιόδοξη για το τι μπορεί να συμπεριλαμβάνει στην ύλη του. με το δικό μου μυαλό και με την δική μου αισθητική, το είχα φανταστεί πολύ underground με τέλειες φωτογραφίες [από τατού προφανώς], άτομα με φανταστικά κομμάτια πάνω τους, Έλληνες συλλέκτες τατουάζ και φυσικά θέματα και πρόσωπα από όλο τον κόσμο.

σε καμία περίπτωση δεν περίμενα να δω πρώτο εξώφυλλο την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, φωτογραφημένη τύπου Suicide Girl μη χέσω, ΜΗ ΧΕΣΩ ΟΜΩΣ, να δείχνει τα απολύτως γελοία τατουάζ της [hint: έχει την λέξη angel γραμμένη στο... πως να το θέσω κόσμια δεν ξέρω, στο κάτω μέρος της κοιλιάς της τέλος πάντων] και με λεζάντα στο τηλεοπτικό σποτ "η Πηνελόπη Αναστασοπούλου τα δείχνει όλα" σε μια προσπάθεια να αναστήσουν το ψόφιο Νίτρο που όλοι ξέρουμε για ποιους λόγους ψόφησε.
δηλαδή είναι τουλάχιστον γελοίο να υπάρχουν τόσοι πολλοί καλλιτέχνες και το κυριότερο FANS με φανταστικά τατουάζ εκεί έξω, που στην τελική αυτοί αν είναι θα σε αγοράσουν, και να μένουν στην αφάνεια σε ένα περιοδικό που η ιδεολογία του είναι ακριβώς να προβάλλει την αυθεντκή φάση των τατουάζ και όχι να ξεβρακώνει μια ημι-διάσημη μόνο και μόνο επειδή έτυχε να έχει ένα μελάνι πάνω της.
αν το επόμενο εξώφυλλο είναι η Άννα Βίσση επειδή έχει σαρανταπέντε αστεράκια τατουάζ, θα φάνε ακόμα μεγαλύτερο κράξιμο.
κρατάω δυνάμεις....

1 σχόλιο:

  1. Είναι μερικές φορές που σκέφτεσαι πως "ό,τι και να πάθουμε μας αξίζει"... αυτό το εξώφυλλο είναι μια από αυτές τις φορές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή