Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

καρδουλα penn badgley καρδουλα

και κάπου εδώ πρέπει να σας εξομολογηθώ δυο πράγματα, πρώτον πόσο χαρούμενη είμαι κάτι τέτοιες στιγμές που ο κωνσταντίνος αδιαφορεί παντελώς για την ύπαρξη αυτού του blog, και δεύτερον να δηλώσω τον late εφηβικό μου on screen έρωτα με τον χαρακτήρα του penn badgley στο gossip girl.
όταν ήμουν στην αγγλία είχαμε πάθει με την τότε συγκάτοικο μου παροξυσμό με το prison break και φυσικά με τον michael scofield. μιλάμε όμως για το απόλυτο crash με τον michael, wallpaper στις οθόνες των laptop μας και άλλα τέτοια φαιδρά σε ηλικία (δυστυχώς) μεγαλύτερη των 14 όπου μέχρι τότε (οριακά) επιτρέπονται τέτοιες βλακώδης εκφράσεις θαυμασμού.
η ζωή τα έφερε έτσι που βρήκα και εγώ το δικό μου προσωπικό έργο τέχνης τύπου prison break (όσοι έχουν δει τον κωνσταντίνο στην παραλία καταλαβαίνουν πολύ καλά τι εννοώ) και έτσι δεν έχω το δικαίωμα να ζητήσω από την μοίρα ή/και το πεπρωμένο τουλάχιστον ο γιος μου να μοιάζει έστω και λίγο, λιγουλάκι έτσι στο στόμα (ίσως) με τον penn.
και ενώ η συνείδηση μου μου είχε απαγορεύσει να μπω στην διαδικασία, τρία χρόνια πριν που είχε ξεσπάσει το πανδαιμόνιο με το gossip girl, να ασχοληθώ ή/και να ταυτιστώ μαζί του, η μοίρα (πάλι) και το star τα έφεραν έτσι που να μην μπορώ πια να αντισταθώ. κατεβάζω τα επεισόδια σαν μανιακή και περιμένω να δω με αγωνία ίση με αυτή που θα είχα για τις φίλες μου ή ακόμα χειρότερα, για μένα, πως θα εξελιχθεί το ρομάντζο (sic) της serena με τον dan.
φυσικά, δεν ταυτίζομαι με οτιδήποτε άλλο αντιπροσωπεύει αυτή η σειρά, και πως θα μπορούσα άλλωστε? το μόνο κοινό που έχω μαζί τους είναι η αγάπη της blake για τις στέκες και τίποτα παραπάνω.
και ενώ εγώ ζω το εφηβικό μου ειδύλλιο που μου είχαν στερήσει οι πολύ αργά το βράδυ προβολές του beverly hills όταν ήμουν σε ηλικία να ζήσω τηλεοπτικούς έρωτες σε όλο τους το μεγαλείο και χωρίς ίχνος ντροπής, στο διπλανό δωμάτιο, αλλά και σε κάθε σπίτι που έχει έστω μια νοικοκυρά που σέβεται τον εαυτό της ξεδιπλώνεται η ιστορία αγάπης του ονούρ με την σεχραζάτ.
σύμφωνα με τον νόμο του μέρφι, στον οποίο πιστεύω σαν θεό πατέρα παντοκράτορα (σε αυτόν και στο βιολογικό μου ρολόι που δεν λέει να σταματήσει να μου στέλνει κύματα άγριας νύστας εκεί περίπου στις 3-4 το απογευματομεσημέρι, στο πικ δηλαδή της δουλείας) ο κωνσταντίνος θα θυμηθεί σήμερα, εντελώς τυχαία ότι η αγαπημένη του διατηρεί ένα blog και θα ανοίξει την σελίδα όπου το πρώτο πράγμα που θα διαβάσει θα είναι η επίσημη ανακοίνωση της αγαπημένης του για τον τηλεοπτικό έρωτα της με τον penn. και πριν προλάβει καλά καλά να αναρωτηθεί "who the fuck is penn?" θα με πάρει τηλέφωνο να μου πει να βάλω το ψυγείο και το πλυντήριο εκεί που ξέρω, και μάλλον αυτό θα είναι και το τελευταίο πράγμα θα ακούσω από αυτόν.

2 σχόλια:

  1. Ρε μαλάκα ο Νταν είναι χάααααλιααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οχι οχι ο Νταν ειναι like ο απολυτοοοοος θεος. μαλιστα μολις εμαθα οτι τα εχουν και στο real life και ετσι αποφασισα να μην ξεκολλησω ποτε απο αυτη τη σειρα!!
    και τωρα θα ριξω δυ σφαλιαρες στον εαυτο μου, σλαπ σλαπ, και θα γυρισω στην κανονικη μου ζωη. που ειναι ωραια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή