Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

angry thoughts on gossip girl

λοιπόν εντάξει, το gossip girl εξελίσσεται σε γιγαντιαία μαλακία.
καταρχάς σε ποιον πλανήτη τα 14χρονα φοράνε τακούνια στο σχολείο?
να μου πεις δεν είναι ένα οποιοδήποτε σχολείο. my ass. δεν έχω καμία απολύτως γνώση για το upper east side οκ! αλλά και πάλι αρνούμαι να πιστέψω ότι όλα αυτό το σκηνικά κάπου, κάπως, κάποτε μπορεί και να είναι πραγματικά.
είμαι στο 16ο επεισόδιο του 1ου μόλις κύκλου και αμφιβάλλω εάν θα συνεχίσω στα υπόλοιπα. η φάτσα της serena με τρομάζει κάθε φορά που αρχίζει και κλαίει, και σ' αυτά τα επεισόδια κλαίει πολύ, η little jenny είναι το πιο ηλίθιο κατασκεύασμα στον πλανήτη γη και σε ολόκληρο τον γαλαξία και φυσικά η georgina που μόλις εμφανίστηκε έχει κάνει τα νεύρα μου τσατάλια και τόσο έξαλλη ώστε να γράψω ποστ στις δώδεκα παρά που λέει και ο βουρλιώτης, ενώ το οχτάωρο του ύπνου μου θα ξεκινήσει σε λίγο.
όταν είχε πρωτοβγεί αυτή η μαλακία, και ενώ όλοι είχανε πέσει σε μαζική υστερία με το "xoxo" της μαλακισμένης και ξεκάθαρα αγάμητης με σπυράκια, ίσως και χοντρής "gossip girl" που πραγματικά είμαι σίγουρη ότι στα παιδικά της χρόνια ήταν ο απόλυτος βασανιστής ζώων, που δεν έχει ζωή και ρίχνει λάδι για να γαμηθούν οι ζωές και των υπολοίπων στο καστ. αν σκεφτεί κανείς ότι αυτός ο κύκλος που βλέπω τώρα είχε βγει στην αμερική το 2007, αν σκεφτούμε πόσο έχει αλλάξει η εικονική πραγματικότητα όλων και πόσο όλοι έχουμε επηρεαστεί και επηρεάσει το ποσοστό διείσδυσης των social netwroking sites στην καθημερινότητα μας, νιώθω ήδη άρρωστη.
εκτός απ' όλα αυτά, πραγματικά ποιος ανώμαλος έχει σκεφτεί αυτή την ιδέα after all, να βάλει ένα μάτσο παρατημένα παιδιά από αδιάφορους πλην ζάμπλουτος γονείς παρέα, να σκορπάνε τα λεφτά τους και να κάνουν τις ζωές των άλλων παιδιών μια ζωντανή κόλαση?
γιατί να μου πεις και στα σχολεία στο πέραμα πάνω κάτω το ίδιο δεν γίνεται? μπορεί να μην έχουν για σακίδιο hermes αλλά κατά βάση ο δυνατός είναι δυνατός, γίνεται μάλλον δυνατός επειδή υπάρχουν από κάτω του δέκα αδύναμοι.
όλα αυτά έχουν ξυπνήσει ξανά τους δαίμονες μου για τον κόσμο που θα μεγαλώσουμε αύριο-μεθαύριο τα παιδιά μας. να μου πεις και εμείς (ίσως) τα ίδια περάσαμε, αλλά εμείς (ίσως) ήμασταν αλλιώς. λυπάμαι όλα αυτά τα παιδάκια που δεν έχουν φυσιολογικούς φίλους στο σχολείο και που επιτρέπουν σε ένα μαλακιστήρι να τους κάνει την ζωή τους ένα μαρτύριο που θα πρέπει να το τραβάνε μέχρι την τρίτη λυκείου.
είναι πραγματικά άρρωστο.
κατέληξα στο ότι μισώ το gossip girl και δεν είναι απ΄αυτό το ότι "λατρεύω να μισώ" ημίμετρο. το μισώ. απλά. λιτά και ξάστερα.
αγαπώ όμως την blair ρε γαμώτο.

9 σχόλια:

  1. Πες τα. Κι εγώ μέχρι τον πρώτο κύκλο άντεξα. Κι ήταν η μόνη σειρά που παράτησα στη μέση. Jesus.

    9

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά όμως. Και το χειρότερο ξέρεις πιο είναι? Ότι δεν μου αρέσει καθόλου να αφήνω πράγματα στη μέση... oh well μπορεί για αυτό να κάνω μια εξαίρεση.
    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ από την άλλη[να] δεν το μισώ γι' αυτούς τους λόγους - δηλαδή, ναι, προφανώς είναι ψιλογελοίο όλο αυτό το concept των δεκαπεντάχρονων gazillionaires, αλλά στα πρώτα επεισόδια είχε πλάκα (για σάββατο μεσημέρι). Το μίσησα αργότερα, όταν άρχισε να γίνεται χειρότερη σαπουνόπερα κι απ'το Καλημέρα Ζωή, όταν άρχισαν να εμφανίζονται χαμένα σατανικά αδέλφια από το παρελθόν, να σκάνε κληρονομιές και ίντριγκες από το πουθενά, να τα φτιάχνουν όλοι μεταξύ τους και να παντρεύονται και να χωρίζουν οι πάντες ανά δύο επεισόδια etc etc etc. Επίσης ο Τσακ Μπας είναι, εκτός από ένα ζώο και μισό, μια καρικατούρα. Επίσης βαρέθηκα να βλέπω τη Σερένα να έχει ΜΟΝΙΜΩΣ ύφος κουταβιού που το έχουν κλωτσήσει στα @@. Επίσης, ΝΑΙ, η Τζένη είναι το μεγαλύτερο μαλακισμένο που έχω δει ποτέ [bonus, in real life too!]. Και, τέλος, μου τη δίνει απεριόριστα αυτό το αμερικάνικο "γονέας γκόμενος στα 35 με εικοσάχρονο παιδί" - δηλαδή, σόρι, με ΠΟΙΑ έννοια είναι cool να παντρευτείς και να γεννήσεις στα είκοσι; Γενικώς, ναι, τέλειο post έγραψες, τους μισώ κι εγώ όλους. P.S. Η xoxo Gossip Girl είναι η Veronica Mars [Kristen Bell, ντε]!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πόσο τέλειο post! Πόσο υπέροχα έξαλλη είσαι; Πόσο συμφωνώ μαζί σου! Το βαρέθηκα -κι είμαι μόλις στο 3ο DVD.
    Μπορεί και να αποκτούσε ενδιαφέρον αν η Μπλερ τα έφτιαχνε με το μπαμπά του φιλαράκου της Σερένα (που δεν θυμάμαι όνομα και να με σκοτώνεις)..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρουφους χαμφρει.
    που πραγματικά που πάνε και τα βρίσκουνε τα ονόματα ακόμα απορώ. επίσης ακόμα γελάω υστερικά με το από πάνω κομεντ της αγαπητής blah με τον τσακ μπας. καρικατούρα?? πόσο αστείο! ειδικά όταν σουφρώνει τα χείλια του και λέει το τσααακ μπαςςς (με το παχύ το ςςς) είναι για γέλια.
    μόνο η μπλερ το σώνει αλλά και πάλι.
    πρέπει να σας πω όμως ότι χτες κύλησα ξανά στον βούρκο και είδα μέχρι το τέλος του 1ο κύκλου, όπου ενώ στο προτελευταίο επεισόδιο αποφασίζουν όλοι μαζί να γίνουν ζευγάρια πολύ αγαπημένα και "for ever" στο τελευταίο ξαφνικά αποφαζίσουν ξανά να γίνουν οι κουλοί εαυτοί τους και να κλάσουν ο ένας τον άλλον.
    απολύτως καμία λογική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ενώ ξενυχτάω για ΟΛΑ τα σκουπίδια (hello? μέχρι και My name is Earl έβλεπα) το GG ποτέ δεν το κατάφερα. Μόνο μερικά επεισόδια για τα ρούχα. Μετά ήθελα να τις βάλω όοοολες στην σειρά και να τις χτυπήσω μέχρι να σταματήσουν να ρουφούν τα μάγουλά τους για καλύτερα πλάνα.
    Πόσο έχω γελάσει με το ποστ, ΠΟΣΟ. Είσαι officially η αγαπημένη μου μπλόγκερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. παχυρευστό ατόφιο κόκινο αίμα έχει ανέβει στα μάγουλα μου και τα έχει κάνει παπαρουνί με το "officially η αγαπημένη μου blogger".
    Δεν ξέρω τι να πω που να μην ακουστεί corny, γι'αυτό θα περιοριστώ σε ένα απλό μεγάααλο "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή