Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

η αγνωστη ζωη της Emilia Wickstead

η Emilia Wickstead είναι μια σχεδιάστρια που πριν στεφθεί η Κέιτ Δούκισσα του Κέιμπριτζ δεν την ήξερε ούτε η μάνα της. όμως η Εmilia ήταν πολύ φιλόδοξη. μπορεί να μην είχε τα τέλεια ρούχα ή τα πολύ διαφορετικά ή αυτά που θα ξεχώριζαν αμέσως σαν Emilia Wickstead από τα έμπειρα φασιονίστικα μάτια, αλλά έχει πάθος, είχε ζήλο και είχε και φανταστικά PR. PR τύπου η Βανδή να φοράει Λουκία. τέτοιου είδους PR.
από την στιγμή που η Κέιτ φόρεσε το πρώτο της Emilia Wickstead φόρεμα ο κόσμος της τελευταίας μπήκε σε άλλη τροχιά και από εκεί που είχε ένα απλό και "ταπεινό" atelier στο Chelsea του Λονδίνου, ξαφνικά το ταπεινό αυτό ατελιεδάκι έγινε δεύτερη κατοικία των απανταχού royal στυλιστών, και κάπως έτσι έφτασε να δείχνει την δουλεία της την πρώτη μέρα μεν, στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου, με όλο το παγκόσμιο λόμπι μόδας του twitter να την κάνει hashtag.

έτσι για την ιστορία, αυτό είναι το πρώτο φόρεμα που διάλεξε η Kέιτ να φορέσει από μια κάποια συλλογή της Emilia.
ευτυχώς το σχεδιαστικό ταμπεραμέντο της Emilia εξελίχθηκε σε σχέση με το στυλ της Κέιτ που όπως βλέπουμε καθημερινά έχει μένει... εκεί. κάπου βαθιά χωμένο στο 2008-2009.



οι φωτογραφίες είναι από εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου