Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Fendi S/S '13

αγαπώ την Silvia Venturini Fendi και τον οίκο της από τα τρίσβαθα της ταπεινής ψυχής μου και από το βάθος του άδειου πορτοφολιού μου. τους αγάπησα ακόμα περισσότερο μετά το I am Love στο οποίο η Tilda Swinton ήταν αποκλειστικά ντυμένη με Fendi και η γκραντιόσα οικογένεια στην οποία ήταν μητριάρχης μου έλεγε το μυαλό μου ότι ήταν οι Fendi. τους αγάπησα πιο πολύ και από την Carrie Bradshaw για τις baguettes και τις υπόλοιπες φανταστικές τους τσάντες [κλαίω ακόμα στην όψη μιας peek-a-boo] και μετά την σημερινή πασαρέλα μπορώ να πω ότι θα ήθελα να ήμουν μια μεγαλοαστή Ιταλίδα και να μπορούσα να φοράω μόνο Fendi. και να φανταστείς μισώ τους Ιταλούς ΚΑΙ την Ιταλία.
γενικά οποιοσδήποτε οίκος και οποιαδήποτε ρούχα έχουν αυτό το σεμνότυφο των 30's, αυτόν τον γιακά κουμπωμένο μέχρι τα πάνω πάνω, το ζακετάκι ριγμένο χαλαρά στους ώμους με την φούστα  λίιιιγο κάτω από το γόνατο με έχει σκλάβα του για πάντα. φέτος λάτρεψα την σορμπέ ροδακινί απόχρωση που λάνσαρε όντας ο μόνος οίκος που παρουσίασε αυτό το χρώμα, τα συγκλονιστικά δέρματα τα οποία τα έκανε cropped παντελόνια, μπλούζες, φορέματα και φυσικά πανωφόρια με μια ποιότητα που θες να τρίψεις το μάγουλο σου και να του κάνεις γλυκό έρωτα όλη νύχτα. σχεδίασε jupe culotte και μακρινά chemisie φορέματα τα οποία φαντάζομαι να φοράνε οι κακοζωισμένες μεγαλοαστές που λέγαμε πιο πριν, στο Κάπρι και χαίρομαι για το ανθρώπινο είδος.
τεράστιο hint της collention είναι τα δια χειρός Nicholas Kirkwood παπούτσι με τα καρφιά στο τακούνι σε επίσης σορμπέ αποχρώσεις, μια μαγεία ζωγραφιστή.

οι φωτογραφίες ως γνωστός από εδώ. απορώ γιατί το Fashionologie δεν με έχει σπονσοράρει ακόμα. πραγματικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου