Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Gucci S/S '13

Gucci ένα brand που αγαπώ να μισώ. όχι βασικά μόνο μισώ. για μένα το πιο ανούσιο brand σε leather goods βλ υφασμάτινες τσάντες με λογότυπο και δίχρωμα χερούλια. το απόλυτο πέταμα λεφτών και απαραίτητο αξεσουάρ νεόπλουτων κατοίκων των νοτίων προαστίων, καλά και βορείων, και πολύ πρόσφατα αγαπημένο αξεσουάρ της λεγόμενης swag κουλτούρας... άσε, που να στα λέω.
σε κάθε περίπτωση η Frida Giannini μας παρουσίασε σήμερα τις ιδέες της για το τι θα πρέπει μια γυναίκα να φορέσει την ερχόμενη άνοιξη/καλοκαίρι και να σου πω την άποψη μου? για τα λεφτά που παίρνει η Frida για να σχεδιάζει αυτά που σχεδιάζει, δώσε μου εμένα το 1/3 να σου πω τις ιδέες και το υπόλοιπο σε έναν πολύ καλό σχεδιαστή για να στις φτιάξει.
και τα 45 looks είναι βασισμένα στην πολύ απλή λογική της χρωματικής παλέτας, την οποία βέβαια πρόλαβε και μας την ξεδίπλωσε σε όλο της το μεγαλείο χθες ο Christian Bailey, σε μεταλλικές κιόλας αποχρώσεις και κόψαμε όλοι μαζί συγχρονισμένα φλέβα. κατά τα άλλα, η βασική ιδέα Gucci είναι πάρε 2-3 στανταράκια  σχέδια βλ φόρεμα με τουλίπα μανίκια, κάποια μακριά φορέματα είτε με αβυσσαλέο ντεκολτέ είτε καρά-prude και ένα σύνολο μπλούζα-παντελόνι και εξάντλησε την παλέτα σε φούξια, γαλάζιο και έντονο μπλε. επίσης σας ενημερώνω ότι το print του επόμενο καλοκαιριού θα είναι το φίδι, το είδαμε παντού και το βλέπουμε και από Ιταλία μεριά, δεν μπορεί παρά να είναι το απολυτό must και δεν την γλυτώνουμε με τίποτα. επίσης είναι και αυτό το κάτι που θα σπάει την απόλυτη κατά τα άλλα χρωματική μονοτονία. δεν λέω, μπορεί τα χρώματα να είναι έντονα, αλλά δεν παύουν να είναι μονόχρωμα και πλην ορισμένων εξαιρέσεων το coloblocking δεν θα φορεθεί πολύ. κοινώς ότι χαρήκατε χαρήκατε με τους συνδυασμούς.



μια υπνηλία σου ήρθε παραδέξου το. α! και για να μην ξεχάσω, οι φωτογραφιούλες είναι από εδώ.


1 σχόλιο:

  1. μπόρινγκ, μπόρινγκ, μπόρινγκ, αφού βαριούνται θανάσιμα, γιατί δεν το κλείνουν το μαγαζί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή